banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 15 maart 2013
Leeftijd : Senior
Schofthoogte (cm): 55
Schofthoogte
Toegevoegd :05-06-2021
Datum geadopteerd :

Informatie

Intake 05-06-2021: Xandi is in 2013 bij ons geadopteerd als pup, samen met haar broer Xenop. Door medische redenen van haar baasje wordt Xandi herplaatst.
Haar huidige baasje vertelt:
Xandi is een hele fijne, lieve hond met een rustige energie. Ze is ook op cursus geweest en kent alle basiscommando's. Ze luistert erg goed. Soms is ze wat waaks maar op een goede manier.
Xandi is een echte knuffelkont en vindt het fijn om bij het baasje te zijn, maar ligt ook graag in haar eigen mandje. 
's Nachts ligt ze ook heerlijk in haar mandje of gaat op de bank liggen. 
Ze is sociaal met andere dieren en opgegroeid met andere honden, katten en een konijn. Dat ging prima samen.
Baknijd kent ze niet en ze wacht altijd netjes tot ze het commando krijgt om te gaan eten. 
Xandi gaat graag mee in de auto, dat is echt een uitje voor haar. Haar meenemen op visite of naar de markt bijvoorbeeld vindt ze allemaal leuk. 
Van wandelen wordt ze blij, ze loopt goed mee aan de riem (met tuig). In losloopgebieden kan ze los en luistert goed als ze geroepen wordt. Dit zal bij een nieuw baasje weer even opgebouwd moeten worden. Ze heeft wel wat jachtinstinct.
Xandi kan een paar uurtjes alleen blijven, dit was wel met een andere hond en zal bij een nieuw baasje weer moeten wennen. Xandi is een rustige hond en kan zich goed aanpassen in veranderde situaties.
Soms moet ze even de kat uit de boom kijken als ze vreemde mensen ontmoet. Maar als ze haar eerst even negeren en haar de gelegenheid geven om uit zichzelf naar hen toe te komen gaat het altijd goed.
Al met al een hele fijne hond waar je veel plezier mee zult beleven.
Xandi is geen jonge kinderen gewend dus we zoeken een rustig gezin zonder kinderen of va 12 jaar. Een alleenstaand persoon kan ook prima. Een andere hond kan maar is niet noodzakelijk. Wel iemand die voldoende tijd en aandacht voor haar heeft.
Wie heeft een fijn en passend thuis voor Xandi?

Details

Geboortedatum (geschat)
15 maart 2013