banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 24 april 2020
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 55
Schofthoogte Groot
Toegevoegd :28-10-2021
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 27-10-2021: Felix, bij het huidige gezin Tobi, is 3 maanden geleden geadopteerd, maar komt helaas terug van adoptie.
Felix kan niet met de man des huizes overweg. De meeste mannen vindt hij nog eng (niet allemaal).
Met mevrouw gaat het goed, bij haar is Felix rustig als ze alleen is, maar naar haar partner gromt, blaft en snapt Felix.

Felix kan erg lief zijn en knuffelen, kusjes en pootjes geven. Hij kan ook even alleen zijn en is helemaal zindelijk.
Felix gaat graag wandelen, blaft niet en valt niet uit naar andere honden. Auto's, fietsers, brommers, vuurwerk en andere dingen die veel herrie maken vindt hij nog wel eng.

Voor Felix zoeken wij een nieuw baasje dat consequent is en weet hoe hij begeleid moet worden. Het liefst een alleenstaande vrouw die veel tijd, geduld en ervaring heeft. Iemand die er geen druk sociaal leven op na houdt met bijvoorbeeld veel visite. 

We zoeken iemand die in een prikkelarme omgeving woont, zonder te veel drukte van verkeer etc.
Het zou voor Felix heel fijn zijn als hij een sociale en stabiele hond als maatje zou krijgen. Een hond die hem tot voorbeeld kan zijn en waar hij zich wat aan kan optrekken. 
Wie heeft een fijn en passend thuis voor deze mooie, lieve, maar onzekere hondeman? 
 

Intake 28-04-2021: Deze beauty is Felix. Felix leefde in een vernielde tuin vlakbij het asiel van Neli. Felix was daar aan de ketting gelegd. Vervolgens is de eigenaar vertrokken en nimmer meer gezien. Neli werd gevraagd deze lieve blije hond in haar asiel op te nemen. Daar zal Felix kans op een mooie toekomst hebben. Felix vermaakt zich prima met de andere honden, een stuk fijner als aan een ketting alleen.

Wie heeft er een mooie toekomst voor Felix.

Details

Geboortedatum (geschat)
24 april 2020

Video

Video

Video

Video