banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 06 september 2018
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 43
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :21-07-2021
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 21-07-2021: Met Jewel gaat het goed bij het gastgezin, volgens het gastgezin is ze een lief en makkelijk hondje.
Ze is regelmatig in de tuin en trekt dan sprintjes. Dat vindt ze geweldig! Ze speelt ook graag met de hondjes van het gastgezin. Jewel vindt mensenaandacht fijn en komt heel graag een knuffel of een aai halen. 

Ze zoekt een sportief gezin met een (veilig omheinde!) tuin en ook heel graag met een hondje van haar eigen energieniveau waar ze lekker mee kan spelen. 
Bij heel jonge kinderen wordt ze niet geplaatst. Bij een gezin met wat oudere kinderen zou ze wel kunnen, indien deze aan een hond gewend zijn en weten hoe hier mee om te gaan. 
Jewel is nog jong en heeft veel energie. Ze zoekt een dito baasje. Ze wil graag wandelen en samen op ontdekkingstocht. Ze kan ook even alleen thuis zijn zonder problemen - maar niet te lang natuurlijk. Ze zoekt wel een baasje dat voldoende tijd voor haar heeft. 
Jewel is naast mooi ook een vrolijk, energiek, aanhankelijk en lief hondje. 
Ze wacht op de perfecte match, bent u dat misschien? 


Update 13-06-2021: Jewel is vorig jaar geadopteerd, maar helaas teruggekomen van adoptie vanwege medische problemen van haar baasje. Ze verblijft nu bij een gastgezin. 
Dit is wat het gastgezin over Jewel vertelt: Jewel is een lief maar wat onzeker hondje. Ze is aanhankelijk naar haar baasje, maar kijkt een beetje de kat uit de boom bij vreemden. 
Over katten gesproken, daar kan ze niet mee samen. Ze jaagt de kat van het gastgezin op, maar ook de buurkatten in de tuin. Jewel gaat goed om met de hondjes in het gastgezin. Ze is (nog) wat op zichzelf maar speelt af en toe al wat met een knuffeltje.
Jewel houdt niet van autorijden, daar wordt ze onrustig van. Ze houdt wel heel erg van wandelen. Ze trekt soms iets aan de lijn, maar niet in de vertrouwde omgeving. Ze is helemaal zindelijk. 
Jewel kan wel even alleen thuis blijven, maar niet te lang. Ze blijft dan in de huiskamer, is rustig en sloopt niets. Ook 's nachts blijft ze los in de huiskamer en gaat dan rustig slapen. 
Jewel houdt erg van eten, daar moet wel op gelet worden. Ook buiten wil ze wel eens iets opeten wat daar niet voor bestemd is en kijk je de andere kant op, dan is jouw broodje zo van je bordje verdwenen als je niet uitkijkt! 
Jewel is geen kinderen gewend en vindt drukte en kinderen niet zo leuk. Daar wordt ze dan ook niet bij geplaatst. 
Wij zoeken voor haar een actief persoon die genoeg tijd voor haar heeft en regelmatig met haar gaat wandelen. Een rustig huishouden zonder drukte en (kleine) kinderen. Een hondenmaatje kan wel en zou misschien ook wel leuk zijn voor haar. Een huis met een (goed omheinde!) tuin zou fijn zijn. 
Wie kijkt even verder dan haar mooie koppie en kan dit lieve wat onzekere 
meisje bieden wat ze nodig heeft? Wie geeft haar een forever home waar ze voor altijd mag blijven.


Intake 13-03-2020: Jewel doet haar naam eer aan, een prachthondje wat nog geen vertrouwen in de mens verkregen heeft, alswel het vertrouwen in de mens verloren is. Dit zal tijd, veel liefde en geduld vergen, maar wat zou ze het waard zijn, en zal ze het ook waarderen. Jewel vond het allemaal doodeng, maar eenmaal in de armen van de DAN-medewerker vond ze het toch zo slecht niet. Er zit geen spat kwaad in dit mooie meisje, maar ze zal moeten leren dat het leven ook mooi kan zijn, als naast de zijde van waarschijnlijk haar moeder, waar ze steun bij zocht. Jewel zal goed gedijen in een omgeving waar ze de kans krijgt begrepen te worden. Geen drukte, ruimte om zichzelf te blijven, en te kunnen ontwikkelen tot een vrij meisje.

Details

Geboortedatum (geschat)
06 september 2018

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video