banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 06 maart 2018
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 42
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :11-03-2020
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 30-07-2020: Luke heeft bijna meer gereserveerd (2x) gestaan dan dat hij beschikbaar gestaan heeft en toch is hij nog niet in Nederland. Want allebei de reserveringen zijn geannuleerd, terwijl hij een prachtkerel is. Zijn ticket lag al klaar om gebruikt te worden. Zou het nog gebeuren voor lieve Luke?

Update 04-06-2020 : Luke is in het pension aangekomen, van hieruit gaat hij behandeld worden aan hartworm. Over drie maanden zal Luke klaar zijn om te reizen. 

Wie geeft Luke de kans om in Nederland zijn leventje op te pakken.

Update 30-05-2020: Luke was gereserveerd, er hadden zich adoptanten voor hem aangemeld. En terecht, want Luke is een super lief trouw maatje. Luke werd klaargemaakt voor de reis, maar bij de 4XD test kwam de tegenvaller, Luke heeft hartworm. Luke wordt eerdaags naar Boekarest gebracht, alwaar hij behandeld zal worden. Luke zal volledig herstellen, het duurt alleen drie maandjes langer. Geluk bij een ongeluk, Luke gaat lekker naar een pension, een stuk beter als het dodingsstation. Helaas hebben de adoptanten van de adoptie afgezien, dus Luke is weer vrij voor adoptie.

Wie grijpt deze mooie kans, want Luke is het dubbel en dwars waard!

Intake 07-03-2020: Luke viel ons op door zijn trouwe hondenogen. We hebben hem gevonden in het dodingsstation in Calarasi. Hoe zijn leven is geweest blijft een raadsel. Maar we zagen een rustige mooie hond die niet bang voor ons was. Hij leek zelfs een stabiele hond. 

Luke bekeek alles op zijn gemakje van een afstandje. Maar hij vond ons wel cool toen we met wat lekkers aankwamen, dit nam hij met uiterste rustige precisie aan. Wat een wereldhondje. 

Deze hond (7814) verblijft in een gemeenteasiel. Wij doen ons uiterste best de adoptie soepel te laten verlopen, maar hopen op uw begrip wanneer het anders loopt dan gepland.

Details

Geboortedatum (geschat)
06 maart 2018

Video