banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 06 september 2018
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 40
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :08-09-2020
Datum geadopteerd :02 oktober 2020

Informatie

Update 07-09-2020: Bushra is verplaatst naar een gastgezin. Deze verteld op de eerste dag het volgende:  Bushra is een rustige vriendelijke hond. Zij is graag bij je in de buurt en wil aangehaald worden. Het lopen aan het tuig gaat prima op eigen terrein. Bushra houdt niet van drukte en harde geluiden. Luistert naar haar huidige naam Lina. Zij is zindelijk, aardig tegen andere honden maar houdt wel iets afstand, blaft niet en past zich snel aan. Bushra zoekt een rustig gezin op het platteland, geen kleine kinderen en bij een andere hond is niet nodig.

Update 06-09-2020: Helaas met Bushra herplaatst worden. Het is gebleken dat Bushra zich niet kan ontspannen bij de kleine kinderen. Dit uitte zich in grommen naar de kinderen van de adoptanten. Het adoptiegezin geeft het volgende aan: Bushra is angstig en bang voor handen, daarom trainden we haar door uit de hand te laten eten. Ze is ook nog niet geheel zindelijk, ze heeft soms een ongelukje. Bushra is onzeker als er visite komt en dan blaft ze. Ze heeft moeite met onverwachte bewegingen. Vandaar ook het snappen naar ons jongste kind. Een andere hond bij Bushra plaatsen zou mogelijk een goede stap zijn, waaraan ze zich kan optrekken vanwege haar onzekerheid. Bushra is een aanhankelijke hond, als ze de persoon vertrouwd. Dat was tot nu toe alleen de vrouw des huizes. 

Intake 13-12-2019: Bushra waren bij een eerder bezoek aan de PS Calarasi al eens tegengekomen, ook aangevraagd voor onze website, maar binnen een paar dagen na onze terugkomst, kon zij geadopteerd worden in RoemeniĆ«. Hoe eerder uit een dodingsstation hoe beter, dus heeft DAN haar afgestaan en van de website gehaald. Na een paar weken kregen we bericht dat dit hondje terug was gebracht, zeer waarschijnlijk niet waaks genoeg. We willen Bushra uiteraard weer de kans geven om geadopteerd te worden op een plekje in Nederland, daar waar ze niet weer teruggebracht zal worden. 

Pak uw kans en adopteer dit lieve bijzondere hondje met haar prachtige ogen.

Deze hond (7382) verblijft in een gemeente asiel. Wij doen ons uiterste best de adoptie soepel te laten verlopen, maar hopen op uw begrip wanneer het anders loopt dan gepland.

Details

Geboortedatum (geschat)
06 september 2018

Video

Video

Video

Video