banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum (geschat) : 04 oktober 2016
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm): 43
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :17-03-2018


Informatie

Intake 17-03-208: Dit plaatje is Blacky. Blacky zit bij Alina Negreau in huis. Alina vroeg ons te helpen met het plaatsen van Blacky, omdat haar man maar 2 honden in huis wilt hebben en ze hebben er zelf al 2. Blacky zit nu ook 10 tot 12 uur per dag alleen thuis omdat Alina werkt. Geen ideale situatie voor zo'n jong speels hondje. 

Blacky is een heel sociaal hondje. We zijn verbaast dat ze nog niet geadopteerd is, want ze is zo goed als perfect. Blacky houdt van mensen, honden en katten. Ze is een ware kindervriend. De dochter van Alina is Blacky's grootste vriendin. 

Alina zegt dat degene die Blacky zal adopteren hier nooit spijt van zult krijgen. Ze is vrij rustig en zo braaf. Blacky werd gedumpt op een veld in Boekarest, vlakbij de fabriek waar Alina werkt. Alina nam Blacky mee om te steriliseren en wilde haar daar dan weer terugplaatsen. Maar de mensen die Blacky kenden vertelden dat de vorige honden daar vergiftigd waren, zodoende durfde Alina dit niet aan. Dat kunnen we haar uiteraard niet kwalijk nemen, kijk toch eens naar dat schattige koppie. Een vriend van Alina hielp haar met het zorgen voor de vaccinaties en een paspoort. Ook is Blacky gecheckt op hartworm etc, gelukkig is ze helemaal gezond. 

Niks staat de adoptie van deze Black beauty in de weg. Wie reserveert dit ideale moppie voordat een ander haar wegkaapt?

Details

Geboortedatum (geschat)
04 oktober 2016

Video

Video