banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum (geschat) : 02 september 2014
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm): 70
Schofthoogte Groot
Toegevoegd :28-03-2017
Telefoon: 0630708443

Informatie

Intake 02-01-2016: Vorige zomer waren Claudia Dumitru en Dana Poscuci bezig met het heropbouwen van een afschuwelijk asiel naar betere omstandigheden. Dit asiel was modderig, had geen schaduw in de zomer en geen plek om te schuilen in de winter. Don was één van de honden, die daar opvielen en de harten van de dames veroverde.

De mensen van het asiel vertelde hen, dat Don in dit asiel opgegroeid was. Hij was als jong pupje van 4 maanden daar terechtgekomen en heeft nooit de kans gehad om te zien hoe mooi de wereld kan zijn. Don was erg verlegen en bang toen de dames hem ontmoetten, maar inmiddels is Don een stuk bijgetrokken.
Zó goed, dat hij klaar is voor een eigen huis.

Don kan prima met andere honden, hij is nooit getest met katten. We verdenken hem ervan, dat hij een jachtinstinct heeft, dus misschien is het wijs om hem niet bij katten te plaatsen.

Don is een gevoelige en hele lieve hond. Hij is gretig om nieuwe dingen te leren en hij houdt zoveel van mensen dat hij deze mensen alle liefde wil geven, die hij heeft. Uiteraard is Don wel een beetje voorzichtig. Hij zal nieuwe mensen niet meteen vol enthousiasme bespringen, maar heeft even een momentje nodig om hen beter te leren kennen.

Don is een hoge hond: 70 centimeter schofthoogte en 22 kilo's. Een slanke den dus. Maar een beauty.

Wie maakt van Don de koning van Nederland?

Details

Geboortedatum (geschat)
02 september 2014