banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum (geschat) : 16 oktober 2013
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (geschat in cm): 46
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :22-03-2017
Telefoon: 0630708443

Informatie

Intake 25-10-2016: Deze mooie witte engel is Angel. Ze verblijft nu bij Dana Constantin die Angel afgelopen lente heeft gered uit het dodingsstation in Brasov. Angel had een sticker tumor (en sexueel overdraagbare tumor). Hier is ze voor behandeld en nu is ze helemaal gezond.

Toen Angel het asiel verliet was ze nogal onzeker geworden. Alleen achter een hek durfde ze mensen aan te raken. Nu is Angel een feestje en vind ze mensen geweldig. Angel vertrouwt Dana compleet, ze laat zich aaien en vind het niet erg om opgetild te worden. Angel wordt getraind om aan de lijn te lopen. Waarschijnlijk is het beter dat Angel een tuigje gaat dragen in plaats van een halsband. Dit laatste schijnt Angel te veel te associëren met de hondenvangers.

Angel is een nieuwsgierig dametje. Ze is speels en energiek. Ook gaat ze prima om met andere honden, maar ze heeft zo haar favorieten. Met katten die honden gewend zijn en die niet wegrennen, gaat ze ook goed. Maar Dana vertrouwt Angel niet met katten die niet sterk genoeg in de schoenen staan om haar op haar plek te zetten. Dus lijkt het ons niet zo verstandig om Angel bij elke kat te plaatsen.

Angel is gesteriliseerd, heeft al haar prikjes gehad en haar koffertje is gepakt. Angel zou graag van het Zwiterleven-gevoel gaan genieten.

Details

Geboortedatum (geschat)
16 oktober 2013