banner3

Geslacht : Reu
Geboortedatum : 03 december 2015
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 49
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :22-02-2020
Datum geadopteerd :

Informatie

Update 23-02-2020: Het gaat supergoed met Negrutu, en wat is het waard geweest om deze lange weg voor hem te gaan! Kijk hem nu gaan in het park in Boekarest, heerlijk spelen met de andere honden. Negrutu is helemaal gezond verklaard, en kan naar een forever baasje, wat zou dat mooi zijn voor deze mooie vent.

Intake 13-02-2020: Negrutu is opgegroeid op de straat en heeft het de laatste jaren erg zwaar gehad.

In 2018 is hij, in Babadag, aangereden door een auto waardoor hij een oog verloor. Op 12 december 2019 is hij s'nachts opgejaagd door een man met een kruisboog die Negrutu aanschoot. Nadat hij Negrutu neerschoot, schoot hij ook nog een moederhond met 3 puppies neer (moeder overleed, 1 puppie verdween, 2 zijn geadopteerd). De volgende morgen werden de 2 honden gevonden door Cornelia (de rescuer) en naar de kliniek gebracht. Het moedertje overleed op de operatietafel en Negrutu werd geopereerd en kon daarna bij onze Roxy in huis.

Op 18 december is er een röntgenfoto en MRI gemaakt en zagen ze dat zijn luchtpijp en slokdarm waren geperforeerd en een paar zenuwen waren geïnfecteerd. Dat was de reden waarom hij niet kon lopen, het eten uit het gat in zijn nek druppelde en waardoor hij problemen had met ademen.

Op 21 december is hij geopereerd in Boekarest, met succes. Op de 23e begon hij weer vloeibaar voer te eten. En op de 25e begon hij weer te lopen. Al deze tijd heeft hij in de dierenkliniek in Boekarest doorgebracht. 

Eind januari kwam Negrutu in het huis van Roxy. De goede man bleek nog nooit in een huis geweest te zijn,  zelfs de vloer was eng. Maar Roxy was de aangewezen persoon om met hem dit pad te bewandelen.

En nu is Negrutu bijna klaar voor adoptie, klaar voor de reis van zijn leven. Klaar om eindelijk gelukkig te worden. De dierenarts wil nog een laatste echo maken van zijn keel/slokdarm ter controle of alles goed is en dan ready to go. 

Details

Geboortedatum (geschat)
03 december 2015

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Video