banner3

Aankomst 3 december 2017


Bilutza, Leanne, Pufica, Daddy, Terry, Quira en Rex


Leanne kon op het laatste moment nog mee, heerlijk voor dit meisje. Mickie zou in de opvang komen, moet helaas nog even wachten, zijn paspoortje bleek niet in zijn koffertje te zitten.

              

Bilutza, een minihondje bij een supermarkt achtergelaten met een lelijke halswond, dit was inmiddels mooi genezen. Bilutza had het direkt naar z'n zin bij zijn nieuwe baasjes.

    IMG 3222    IMG 3273    IMG 3264

 

Leanne bleek zaterdagmiddag toch gezond genoeg om te reizen, nieuwe baasje gebeld en deze kon Leanne verwelkomen op Schiphol.

             IMG 3267       IMG 3258

 

Pufica, een mooi pluizebolletje, bij het asiel van Neli achtergelaten enige tijd geleden. Pufica was nu oud genoeg om te mogen reizen. Haar eerste echte baasje wachtte op haar op Schiphol.

           DSC01091     IMG 3217

 

Daddy, deze lieve kerel op straat aangetroffen door DAN, helaas bleek Daddy ziek en zijn genezing verliep ook niet op rolletjes. Daddy is nu gezond, en heeft het dik verdiend om in Nederland te mogen wachten op een baasje.

            DSC01081         IMG 3246

 

Terry is zwaar verwaarloosd en vermagerd door Neli op straat aangetroffen. Kleine hondjes hebben weinig kans van overleven op straat. Neli heeft besloten haar mee te nemen naar haar asiel, daar waar de hondjes veilig zijn en voer van Neli krijgen. Ook Terry mag in Nederland op een mooi warm thuis wachten.

   DSC01099   IMG 3226   IMG 3240

 

Quira, een mooi lief hondje, welke al op jonge leeftijd in het Public Shelter terecht is gekomen, een vreselijke plek. Quira krijgt de kans van haar leven, ze mag even bijkomen bij haar gastgezin van de nare ervaringen van het Public Shelter.

          IMG 3203         IMG 3244

 

Rex heeft eerst op straat geleefd, Neli kende hem. Voor Neli Rex kon meenemen, is hij gevangen door de hondenvangers en naar het Public Shelter gebracht. Neli wist dat hij een zere voorpoot had en heeft Rex weer uit dit asiel weten te halen. Neli heeft DAN gevraagd hem te laten behandelen, helaas was zijn voorpoot niet meer te redden. Rex kan heel misschien bij zijn opvangbaasjes blijven wonen.

       IMG 3201        IMG 3233


Heel veel geluk in jullie nieuwe leventje!