banner3

Monique vertelt:
"Na een leerzame periode bij Dogsadoptions Nederland heb ik besloten om te stoppen met mijn werkzaamheden zoals screening, adoptie, opvang en nazorg.

Ik ga mij de komende jaren enkel nog richten op sterilisatieprojecten en het verder ontwikkelen van de gemaakte stappen tijdens Walk for dogs 2017. Uiteraard ben ik nog deels betrokken bij DAN inzake Walk for Dogs en de komende ruim 1000 sterilisatie en houd ik daarvan iedereen ook bij en via DAN op de hoogte. Ik wil graag alle adoptanten, opvanggezinnen, sponsors en andere betrokkenen bedanken voor het vertrouwen van de laatste jaren. Ik kijk terug op minder leuke maar vooral heel veel mooie verhalen. Heb genoten van de vele persoonlijke contacten en prachtige mensen leren kennen die mij deelgenoot hebben gemaakt van hun ontwikkelingen met hun nieuwe gezinslid. Mooie nazorg wandelingen en bezoekjes afgelegd en fantastisch als daarna alles de goede kant op ging. Lieve opvangers ondersteunt die zo ontzettend dankbaar werk doen. En vele wandelingen gemaakt waarbij ik compleet andere honden zag als die ik kende in Roemenie. Iedereen bedankt hier voor en ik neem deze tijd mee als goede herinnering.

Vriendelijke groet Monique Dubbeldam."

monique

We vinden het uiteraard ontzettend jammer dat Monique ons gaat verlaten en we hopen dat je heel veel succes krijgt (en al hebt) met Walk for dogs. Maar met jou aan het roer, komt het zeker goed. Ontzettend bedankt voor je inzet de afgelopen jaren. Weet dat je vele honden hebt gered en ook in Roemeniƫ grote stappen hebt gezet.
Groetjes team DAN.