banner3

Inzameling Karina

Ik ben Karina, geboren op de straten van Roemeniƫ en ik ben vreselijk mishandeld waardoor ik botbreuken had, die zonder medische verzorging op straat een soort van vast gegroeid zijn. Dagelijks lijd ik nog onder deze foute genezing en heb ik nog steeds vreselijk veel pijn.

karina1

Ik had een beetje geluk dat ik in een prive asiel terecht kwam, waar in ieder geval mijn buikje vol was, maar men niet in mij kon kijken en mijn pijn en breuken kon zien. Ik heb de stem niet om het ze te vertellen. Toen mocht ik opeens mee naar een vreemd land met lieve mensen die erg aardig voor mij zijn en een opvangbaasje die heel bezorgd naar me keek en door had dat ik moeilijk liep en mij naar de dokter bracht. Ik was zo blij dat dit opvangbaasje zo goed had gekeken want de dokter zag op de fotos eindelijk dat ik zoveel pijn heb. Ook begrijp ik dat er een dokter is die mij van de pijn af kan helpen maar deze operatie kost ongeveer 2000,00 euro. Stichting DAN, die mij ophaalde en mijn opvangbaasje hebben niet zomaar zo'n groot bedrag en misschien kunnen we allemaal samen een klein beetje betalen, zodat ik snel naar het ziekenhuis kan en eindelijk een verdiend leven krijg zonder elke dag pijn.

Ik ben iedereen alvast heel dankbaar want ik ben dolbij met mijn nieuwe land maar de pijn is helaas door de verhuizing niet weg.

karina2
Doneren Kan op:

Rabobank rekeningnummer NL95RABO0132753030
ten name van: Stichting Dogs Adoptions Nederland, te Sliedrecht
Onder vermelding van: Karina
vanuit het buitenland: IBAN NL95RABO0132753030 BIC: RABONL2U

Update 05 januari 2018 : We hebben al een bedrag van 505 euro mogen ontvangen voor de operatie van Karina!