banner3

Afgelopen vrijdag 14 juli, kregen we een noodkreet van Neli over Daddy. Daddy is onder behandeling van hartworm en de laatste behandeling had hij niet goed op gereageerd. De fotos die we doorkregen logen er niet om. Daddy had een soort van voetbal op zijn onderrug en hoge koorts. In allerijl hebben we voor transport gezorgd zodat Daddy zaterdagochtend met spoed naar Boekarest kon naar onze dierenarts Marian. Deze constateerde een enorme ontsteking die al afgestorven huid en spierweefsel veroorzaakt had. Hij heeft Daddy onmiddellijk geopereerd en de broodnodige pijnstilling en antibiotica toegediend. Zondagochtend is hij wederom onder narcose behandeld dmv spoelingen en meer antibiotica. Zondag avond kregen we te horen dat de koorts begon te zakken en dat als Daddy een sterke hond is, dat zijn kans op overleven zou zijn.

Inmiddels zijn we een aantal dagen verder en de dalende lijn wordt langzaam een stijgende lijn. We hebben goede hoop dat Daddy dit gaat overleven echter het hele proces zal nog wel enkele maanden gaan duren. De afgestorven huid en spierweefsel zal heel langzaam dicht moeten groeien en bij een open wond van deze orde is schoonhouden van levens belang. DAN betaald uiteraard deze dierenarts kosten en de periode bij de dierenarts maar we kunnen wat donaties goed gebruiken. Heeft u wat over voor Daddy en zijn genezing dan kunt u doneren op:

Rabobank rekeningnummer: NL95 RABO 0132 7530 30 Ten name van: Stichting Dogs Adoptions Nederland, te Sliedrecht Onder vermelding van: Daddy

Vanuit het buitenland: IBAN: NL95RABO0132753030 BIC: RABONL2U


daddy1daddy2

daddy3daddy5

 

 

 

 

 

 

 

daddy4daddy6

daddy7daddy8