banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 17 december 2012
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 48
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :17-12-2017
Telefoon: 06-37403780

Informatie

Lira is 4 jaar geleden geadopteerd. Helaas kan Lira door persoonlijke omstandigheden niet meer bij haar huidige adoptanten blijven. Haar baasjes vertellen:

Lira is een heel aanhankelijk hondje van net 5 jaar oud. Ze houdt van lekker rennen, alleen of met andere honden. Ze heeft een aantal workshops “speuren” gevolgd en is daar heel erg goed in. Ze vind zoek en denkspelletjes heel erg leuk. Lira kan prima tegen autorijden en kan ook wel heel eventjes alleen zijn. Als Lira je een keer kent dan wil ze graag aandacht en een aai en knuffel neemt ze dan dankbaar in ontvangst,
Lira vindt kleine kinderen minder leuk we zien Lira dan ook graag in een gezin zonder kinderen of met oudere kinderen. Met harde geluiden heeft Lira soms ook nog moeite, hier moet nog aan gewerkt worden. Lira zou het best op haar plek zijn bij baasje die veel tijd voor haar hebben, die ervaring hebben met honden en die Lira de leiding kunnen geven die ze nodig heeft om zich zeker te voelen. Daarbij wil Lira natuurlijk heel erg graag veel wandelen, rennen en spelen.

Wie heeft deze ervaring en is op zoek naar een mooie en vooral lieve hond die met goede begeleiding een maatje voor het leven is?

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Teef
Video
https://www.youtube.com/watch?v=7CPg4_tQYx8&feature=youtu.be
Geboortedatum
17 december 2012
Schofthoogte
48

Video

Video