banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 28 mei 2014
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 58
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :31-05-2017
Telefoon: 06-37403780

Informatie

Update 13-02-2018: Wederom zoeken we een ander plekje voor Vlinder. Vlinder kan, buiten haar schuld om, niet bij haar huidige gastgezin blijven. Het huidige gastgezin vertelt dit:

Vlinder is een hele lieve hond, die erg waaks is. Als ze buiten iets hoort, dan reageert ze daarop door te blaffen. Ze komt graag bij je (op de bank) zitten als je televisie zit te kijken. Wanneer ze aandacht wil, legt ze haar poot op je arm en "vraagt" dan om aandacht. Vlinder loopt als een zonnetje aan de lijn. 

Vlinder is geweldig met onze kitten. Ze houdt ervan om ermee te spellen. Buiten jaagt ze wel op katten en vogels. Met andere honden speelt Vlinder graag. 

Tegen visite blaft Vlinder zodra ze binnenkomen, maar eenmaal in huis komt ze snuffelen en haalt ze graag een aai. 

Vlinder vindt kleine drukke kinderen niet leuk. Daarom is het beter om Vlinder te plaatsen bij oudere meer verantwoordelijke kinderen. Ze houdt van mijn dochter die een teener is en vindt het geweldig om te stoeien.

Als ik opsta, dan volgt Vlinder me als mijn schaduw. Haar hobby is spelen met haar favoriete speeltje: de piepende speeltjes zijn helemaal geweldig. 

Vlinder geeft goed aan als ze uit moet, ze wordt dan onrustig en gaat drentelen. 

Soms moeten we ook weleens streng zijn tegen Vlinder, ze wil dan een beetje ondeugend zijn. Maar dat hoort weer bij haar charme. 

Vlinder is nog altijd geen fan van motoren en skate boards. Ze is prima met fietsen. Traplopen doet Vlinder niet. 

Vlinder is een schitterende hond met nog een mooier karakter. Met de juiste baas wordt het een ideaal plaatje. 

Intake 31-05-2017: Mooie lieve Vlinder zoekt een ander huisje. Geheel buiten haar schuld om.
Maar door gezondheids redenen van haar baasje waardoor Vlinder niet meer de aandacht en wandelingen krijgt die ze nodig heeft. Vlinder is een spontane aanhankelijk lieverd, ze is 3 jaar. En sinds 2 jaar in Nederland. In huis is ze rustig , blaft wel even als de bel gaat, maar is zo weer stil en goed te corrigeren. Ze kan goed een paar uurtjes alleen thuis zijn.

Vlinder houdt niet van drukke kinderen en ze wordt hier onzeker van. We plaatsen Vlinder dan ook niet bij kleine kinderen.
Water vindt Vlinder voorals nog niet leuk, maar wie weet komt ze er ooit wel achter dat natte pootjes echt niet erg zijn.

Samen wonen met katten heeft Vlinder nooit geleerd. Ze is de katten van de buren gewend, maar dan zit er gaas tussen Vlinder en de katten. Ze wordt er niet wild van. Katten buiten vindt ze leuk om op te jagen als spelletje, maar ze zal een kat nooit wat doen.

Vlinder heeft een prachtige vacht en bijzondere kleuren, makkelijk ook 2 keer per week borstelen vindt ze heerlijk.

Buiten wandelen gaat super, in de wijk wandelt Vlinder keurig aan de lijn en op de toegestane plekken mag ze los lopen en dat vindt Vlinder heerlijk.
Lekker rennen en spelen, vooral als andere honden met haar willen spelen geniet Vlinder des te meer. Ze kan dus ook prima geplaats worden bij een andere hond.

Ballen gooien en halen doet Vlinder ook, echter nu alleen in de tuin, als de ballen buiten de tuin worden gegooid, dan mag de baas ze zelf gaan halen.

Vlinder kent alle basiscommando's en is gewoon een leuke lieverd. Wie heeft er een gouden mandje voor Vlinder en heeft tijd en aandacht voor lange wandelingen en plek voor een maatje voor het leven?

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Teef
Video
https://youtu.be/GW5qNsRfthc
Geboortedatum
28 mei 2014
Schofthoogte
58

Video