banner3

Geplaatst op 26-06-2017
Aanbevolen:
Geslacht : Reu
Geboortedatum : 05 april 2011
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 62
Schofthoogte Groot
Toegevoegd :26-06-2017
Telefoon: 06-37403780

Informatie

Update 4 januari 2018: Daddy is nu een maand in Nederland. Het is een schat van een hond, erg baasgericht, een fijne hond voor herderliefhebbers, hij heeft veel intensie om de dingen goed te willen doen. Daddy kan wel bij kinderen vanaf 12 jaar, deze moeten wel tegen een stootje kunnen. We plaatsen Daddy niet bij reuen, hij is een ladiesman, hij houdt van de vrouwtjes, ook al kunnen deze af en toe wat bitcherig zijn.

Update augustus 2017: Daddy heeft hartworm maar is behandeld en we wachten nu tot we opnieuw kunnen testen. Zoals altijd was Daddy dolblij vooral Ton te zien en teleurgesteld dat hij weer weg ging. Wie heeft er plek voor een prachtige grote hond die de trouwste ooit zal zijn, als hij maar een vaste baas heeft die nooit meer weg gaat!

Update 28 juni 2017: In april vonden Bianca en Monique Daddy, Lady Liberty en haar pups aan de snelweg naar Calarasi. Ze waren overduidelijk daar gedumpt. Daddy en Lady Liberty waren een setje en ze dachten dat Lady Liberty mogelijk zwanger was. Ze konden ze niet meenemen. Maar in mei vond Monique beiden nog op dezelfde plek. Lady Liberty was net bevallen en de keuze werd gemaakt; mama met kinders mee nemen en omdat Daddy zich niet liet vangen, zouden ze daarvoor later terugkomen.

In juni was het dan eindelijk de beurt aan Daddy, hij zat gewoon nog op het DANteam te wachten en ze konden hem gewoon aanlijnen en hij sprong zelf de bus in. Op naar Neli voor een veilige plek en vooral op naar de voorbereiding voor een mooie mand in Nederland. Wie Daddy in huis neemt krijgt een wereld maatje want Daddy is slim en vooral heel lief.

Daddy wordt niet geplaatst bij kleine kinderen en bij reuen.

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Reu
Video
http://www.youtube.com/watch?v=miwb84jdMCg
Geboortedatum
05 april 2011
Schofthoogte
62

Video

Video

Video