banner3

Geslacht : Teef
Geboortedatum : 22 mei 2015
Leeftijd : Volwassen
Schofthoogte (cm): 41
Schofthoogte Middel
Toegevoegd :22-03-2017
Telefoon: 06-37403780

Informatie

Update 03-12-2016: Mimi is een vrolijk lief hondje, wat de wisseling van honden in haar gastgezin soms wat moeilijk vindt. Ze is dan aan een hondje gewend en dan gaat die weer weg. Ze vindt de honden wel erg leuk, ze speelt met iedereen. Katten is niet haar ding, daar wordt ze dan ook niet bij geplaatst.

Auto's blijft ze een beetje eng vinden. Voor de kinderen in het gastgezin is ze erg lief, ook kan de vrouw van het gastgezin haar voerbak wegpakken bij Mimi.

Mimi is zeer gehecht aan haar eigen bench, dit is heilig en mogen de andere honden niet in. Ze vindt een mandje maar niks.

Update 12-06-2016: Wat is Mimi uitgegroeid tot een mooi hondje. Mimi blijkt wat last te hebben van tandplak, haar gastgezin gaat aan de slag om Mimi´s tanden te poetsen.

Update 20-04-2016: Het gaat goed met Mimi. Ze is zo goed als zindelijk, soms wat druppeltjes van blijdschap, maar verder niet veel ongelukjes meer.

Harde geluiden als auto's, brommers, vliegtuigen vindt ze wel een beetje eng. Daarom wordt ze niet bij kleine drukke kinderen en honden geplaatst. Verder is het een lekker poepie, ze is al weer wat gegroeid en het is een mooi dametje geworden. Alles wat rest... is een eigen baasje.

ijna zindelijk wat druppeltjes v blijdschap maar verder niet veel ongelukjes meer. Autos brommers vliegtuigen harde geluiden vindt ze nog steeds doodeng. Oudere rustige kinderen geen probleem andere honden ook niet. Verder weinig nieuws...

Update 08-02-2016: Dit is wat het opvanggezin over Mimi vertelt:

Het is een vrolijk droppie vol met puppe rottigheid. Mimi is zindelijk op klein plasje na..als ze druk gespeeld heeft en niet zo snel bij de deur kan zijn.

Autos zijn dood eng.. Ik probeer zo spoedig mogelijk door wijken te wandelen, maar dat vindt ze niet fijn. Eten of bijvoorbeeld kluifjes mogen we afpakken, dus dat gaat prima.

Ze heeft het wel heel erg op haar mandje. Dat is van haar en daar mag verder niemand in. Verder vindt ze het heerlijk met een balletje te spelen en is graag bij je. Ze is een paar keer mee geweest met de grote honden op een veld en dat vindt ze super. Aan een lange lijn heerlijk rennen. Slim is ze ook want ze weet precies waar de koekjes en lekkere dingen te vinden zijn en kan dan ook heel geduldig wachten tot de deur open gaat.

Update 05-12-2015: Mimi wordt steeds moediger. Ze was wat minder angstig vertelde Marian de arts. En dat is goed nieuws. Mimi is ietsje gegroeid, maar niet zo heel veel. Dus een hele grote hond zal ze niet worden, denken we.

Intake 22-11-2015: Scheetje Mimi, wie valt daar nou niet op?

Een heerlijk puppenkind, gered uit dat enge gemeente asiel. Was dit niet gebeurd, dan was er geen Mimi meer geweest.

Mimi is een echte knuffelkont, ze wil de hele dag kroelen, knuffelen en geaaid worden. Op momenten, dat dit niet gebeurd wil ze spelen, spelen en nog meer spelen. 100% een echte pup dus. Het is ook een echte meid, een echte kattige meid. Naast haar schattige kant heeft ze ook een pittige kant.

Mimi zal alles nog moeten leren, net als elke andere pup. We vinden het niet verstandig Mimie bij kleine kinderen te plaatsen.

Wie haalt dit heerlijke meisje naar Nederland?

Details

Urgent
Nee
Geslacht
Teef
Video
http://www.youtube.com/watch?v=/0GH_EhVeXrI
Geboortedatum
22 mei 2015
Schofthoogte
41

Video