banner3

Moedertje Fetita 

28870672 1427739234003020 787762745150799872 nTwee kleine meisjes (moeder  Fetita en dochter Vulpitza) leefden bij een oude man in de tuin. In een dronken bui heeft hij het moedertje zo hard geslagen dat ze blijvend invalide is geworden.

De man is door familie naar een tehuis gebracht, de kleine hummeltjes bleven alleen achter. Een familielid die slecht ter been was, reisde om de paar dagen een paar uur om ze te kunnen voeden en water te geven, maar met -20 was het waterbakje al binnen een half uur bevroren.

Samen moesten ze dus zien te overleven, etend van de sneeuw en dicht tegen elkaar aankruipend om toch een beetje warmte te voelen.

28951047 1428819573894986 9214647008361447424 nRed Panda Romania heeft ze (in opdracht van DAN) vorig weekend (begin maart) uit de kou gehaald en naar de dierenarts gebracht.

Moedertje heeft een fikse blaasontsteking en allebei hebben ze hartworm in stadium 1. Ze worden nu behandeld bij deze dierenarts (antibiotica, entingen, bloedtesten, enz).

Wanneer ze weer wat aangesterkt zijn, zullen ze overgebracht worden naar een kleinschalig pension, waar ook de mogelijkheid is om Fetita te laten revalideren.

De twee krijgen daar ook de hartwormbehandeling, deze behandeling gaat vier maanden duren.

Wanneer dit achter de rug is, zijn de twee van harte welkom in Nederland. Wat zullen ze gaan genieten met z'n tweetjes!

De kosten voor onderdak en behandeling zullen hoog oplopen, maar zulke moppies moeten we toch met z'n allen helpen.

 

Donaties zijn dus van harte welkom!

Rabobank rekeningnummer NL95RABO0132753030
ten name van: Stichting Dogs Adoptions Nederland, te Sliedrecht
Onder vermelding van: Fetita
vanuit het buitenland: IBAN NL95RABO0132753030 BIC: RABONL2U

Update 16-03-2018; Stand 120 euro. 

 
Betaal met iDEAL
Doneer uw bedrag: €
Ons kenmerk: Fetita
Uw kenmerk:

 

 _________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Inzameling Karina (2017)

Karina is geopereerd en maakt het goed. Ze verblijft nog in haar gastgezin totdat ze een baasje krijgt. 

Ik ben Karina, geboren op de straten van Roemeniƫ en ik ben vreselijk mishandeld waardoor ik botbreuken had, die zonder medische verzorging op straat een soort van vast gegroeid zijn. Dagelijks lijd ik nog onder deze foute genezing en heb ik nog steeds vreselijk veel pijn.

karina1

Ik had een beetje geluk dat ik in een prive asiel terecht kwam, waar in ieder geval mijn buikje vol was, maar men niet in mij kon kijken en mijn pijn en breuken kon zien. Ik heb de stem niet om het ze te vertellen. Toen mocht ik opeens mee naar een vreemd land met lieve mensen die erg aardig voor mij zijn en een opvangbaasje die heel bezorgd naar me keek en door had dat ik moeilijk liep en mij naar de dokter bracht. Ik was zo blij dat dit opvangbaasje zo goed had gekeken want de dokter zag op de fotos eindelijk dat ik zoveel pijn heb. Ook begrijp ik dat er een dokter is die mij van de pijn af kan helpen maar deze operatie kost ongeveer 2000,00 euro. Stichting DAN, die mij ophaalde en mijn opvangbaasje hebben niet zomaar zo'n groot bedrag en misschien kunnen we allemaal samen een klein beetje betalen, zodat ik snel naar het ziekenhuis kan en eindelijk een verdiend leven krijg zonder elke dag pijn.

Ik ben iedereen alvast heel dankbaar want ik ben dolbij met mijn nieuwe land maar de pijn is helaas door de verhuizing niet weg.

karina2
Doneren Kan op:

Rabobank rekeningnummer NL95RABO0132753030
ten name van: Stichting Dogs Adoptions Nederland, te Sliedrecht
Onder vermelding van: Karina
vanuit het buitenland: IBAN NL95RABO0132753030 BIC: RABONL2U

Update 05 januari 2018 : We hebben al een bedrag van 505 euro mogen ontvangen voor de operatie van Karina!

 


 

Help Daddy

Daddy is geholpen en heeft in het pension in Boekarest gezeten tot hij in 2017 naar Nederland is gekomen. Momenteel verblijft hij nog in de opvang. 

Afgelopen vrijdag 14 juli, kregen we een noodkreet van Neli over Daddy. Daddy is onder behandeling van hartworm en de laatste behandeling had hij niet goed op gereageerd. De fotos die we doorkregen logen er niet om. Daddy had een soort van voetbal op zijn onderrug en hoge koorts. In allerijl hebben we voor transport gezorgd zodat Daddy zaterdagochtend met spoed naar Boekarest kon naar onze dierenarts Marian. Deze constateerde een enorme ontsteking die al afgestorven huid en spierweefsel veroorzaakt had. Hij heeft Daddy onmiddellijk geopereerd en de broodnodige pijnstilling en antibiotica toegediend. Zondagochtend is hij wederom onder narcose behandeld dmv spoelingen en meer antibiotica. Zondag avond kregen we te horen dat de koorts begon te zakken en dat als Daddy een sterke hond is, dat zijn kans op overleven zou zijn.

Inmiddels zijn we een aantal dagen verder en de dalende lijn wordt langzaam een stijgende lijn. We hebben goede hoop dat Daddy dit gaat overleven echter het hele proces zal nog wel enkele maanden gaan duren. De afgestorven huid en spierweefsel zal heel langzaam dicht moeten groeien en bij een open wond van deze orde is schoonhouden van levens belang. DAN betaald uiteraard deze dierenarts kosten en de periode bij de dierenarts maar we kunnen wat donaties goed gebruiken. Heeft u wat over voor Daddy en zijn genezing dan kunt u doneren op:

Rabobank rekeningnummer: NL95 RABO 0132 7530 30 Ten name van: Stichting Dogs Adoptions Nederland, te Sliedrecht Onder vermelding van: Daddy

Vanuit het buitenland: IBAN: NL95RABO0132753030 BIC: RABONL2U


daddy1daddy2

daddy3daddy5

daddy4daddy6

daddy7daddy8