banner3

Het is inmiddels bijna anderhalve maand geleden dat wij Pleun hebben geadopteerd ..........

WAT EEN BIJZONDERE HOND! 

Ze luistert erg goed, ligt met lekker weer overdag graag in de tuin, verwelkomt iedereen vrolijk, is een heerlijke knuffelkont en niet te vergeten een BLUBBERMONSTER!... haha onze andere hond Max loopt met een boog om blubberplassen heen, maar onze lieve dame jumpt maar al te graag in een lekker blubberbad. Er in staan en springen is dan nog niet genoeg, neeee... ook het gezicht moet nog even flink door de blubber gehaald worden!;p


De bench hebben wij al snel ingeruild voor een comfortabel eigen mandje, hoewel ze graag bij Max in de mand ligt. We zien dat haar jeugdige energie hem ook doet opleven! Wanneer andere honden (met name reuen) te wild met Pleun omgaan, komt Max voor zijn jonge vriendinnetje op. Ontzettend lief en aandoenlijk om te zien.

    

Sinds een paar weken laten wij Pleun ook los in het bos en dat gaat erg goed. In haar enthousiasme rent ze soms naar een hond in de verte, maar houdt ons meestal wel goed in de gaten en met één of twee keer roepen komt ze vrijwel meestal direct weer naar ons toe. Afleiden met gekke geluiden en takken werkt ook goed;).. 

Nu ze los kan is ook duidelijk te zien dat ze zelfverzekerder geworden is dan toen ze alleen nog maar aan de lijn uitgelaten kon worden. Ook het fietsen gaat goed! Dit heeft haar vorige eigenaar vast vaak met haar gedaan, aangezien ze dit direct leek te begrijpen. 

     

Het enige puntje dat we soms lastig vonden was dat ze veel blafte! Als er maar iemand langs ons huis liep begon ze weer. We beseften natuurlijk dat ze moest wennen aan de vele nieuwe geluiden hier en dat is gelukkig ook het geval. Nu merken we dat ze minder aan het blaffen is. 

Bang voor inbrekers hoeven we in ieder geval niet te zijn, want een waakse meid is en blijft ze zeker!;)

We genieten allemaal ontzettend van Pleun en willen jullie nogmaals bedanken voor deze topper of zoals Diny met recht zei: "een lot uit de loterij!"

    

                       Rob, Tineke en Sharon